Vlci Žilina nás podporia cez fanshop

V týchto dňoch došlo k podpisu zmluvy o reklame medzi Vlci Žilina a MsHKM Žilina, ktorá mládežníckemu klubu zabezpečuje odmenu 15 % z tržieb za predaj fanúšikovských predmetov seniorského tímu.

„V praxi to znamená, že mládež dostane 15 % z tržieb vrátane DPH za fanúšikovské predmety predané prostredníctvom oficiálneho fanshopu https://eshop.vlcizilina.sk/. Za fanúšikovské predmety sa podľa zmluvy považujú hmotné predmety ako čiapky, dresy, šály, podsedáky, puky a podobne. Odmena sa nevzťahuje na nehmotné predmety ako napríklad virtuálne vstupenky, bežné vstupenky alebo iné produkty, ktoré majú charakter služby,“ približuje marketingový manažér MsHKM Žilina Róbert Kašša a dodáva: „Sme veľmi radi, že naši partneri zo seniorského tímu Vlci Žilina reflektovali na našu ponuku spomínanej reklamnej spolupráce a aj takouto formou podporia mládežnícky hokej. Veríme, že fanúšikovia žilinského hokeja nebudú pri nakupovaní klubového „merchandise“ šetriť, pretože tak priamo podporia aj výchovu mladých talentov.“      

Fanshop Vlci Žilina nájdete na https://eshop.vlcizilina.sk/ alebo sa naň môžete prekliknúť z novej webovej stránky https://mshkmzilina.hockeyslovakia.sk/.