Dobrovoľnícka činnosť MsHKM Žilina

Klub MsHKM Žilina sa ako prvý hokejový klub na Slovensku pravideľne zapája do dobrovoľníckej činnosti. 

Dobrovoľníctvo je činnosť, ktorú vykonávaš vo svojom voľnom čase, v prospech niekoho iného mimo členov tvojej rodiny a domácnosti a bez nároku na finančnú odmenu. Dobrovoľníctvom venuješ časť svojho voľného času, vedomostí a schopností a za to môžeš získať osobnostný a profesionálny rast, pocit zadosťučinenia, niekedy nové kontakty, priateľstvá a hlavne kopec nových skúsenosti. Dobrovoľnícke aktivity môžu byť jednorazové alebo pravidelné, individuálne alebo skupinové, vonku alebo vnútri, viac intelektuálne alebo manuálne.

Dobrovoľnícke aktivity MsHKM: 

  • Sťahovanie škôlky

            

V rámci dobrovoľníckych aktivít dnes naši dorastenci pod vedením trénera Róberta Reháka pomáhali so sťahovaním Materskej školy Andreja Kmeťa 15. Bolo vidno, že letnú prípravu v posilňovni rozhodne neflákali, pretože šatňové skrinky, knižnice, stoly, stoličky a iné časti nábytku „mizli“ v sťahovacích dodávkach jedna radosť.

  • Upratovanie školského areálu

           

Naši mladí hokejisti zo športových tried na Základnej škole V. Javorku spolu so svojimi trénermi včera v rámci dobrovoľníckej činnosti „vyčistili“ priestory školského dvora a športového areálu školy, ktorý vo veľkej miere využívajú aj v rámci tréningového procesu letnej prípravy.

  • Výpomoc pri sťahovaní 

Štvorica našich juniorov - Jozef Myšiak, Filip Mrázik, Samuel Greguss a Marián Pažítka - v uplynulých dňoch dokázala, že ich srdcia bijú nielen pre hokej, ale vedia aj nezištne pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Svoje svaly naplno využili pri sťahovaní pani, ktorá sama vychováva päť detí.

Teraz už len dve otázky:

  • Hľadáte dobrovoľnícke príležitosti?

  • Potrebujete dobrovoľníkov pre vašu organizáciu?

Či už sa chcete zapojiť do dobrovoľníctva alebo naopak máte záujem o výpomoc, neváhajte a kontaktujte nás. Radi Vám pomôžeme alebo poradíme. V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle 0905 103 966.


Fotogaléria