Deviataci postúpili na záverečný turnaj MSR

Tím Vlkov pôsobiaci v Lige starších žiakov AA odohral v sobotu posledný zápas základnej časti v rámci regiónu Stred. A po súboji s Púchovom, ktorý naši deviataci vyhrali 15:1, mali dôvod na oslavu - víťazstvom totiž potvrdili svoj postup na záverečný turnaj MSR (8.-9. apríla). Na turnaji sa predstavia štyri najlepšie celky z celého Slovenska.

,,So sezónou som spokojný. Plán a ciele, ktoré sme si nastavili, sme splnili," začal s hodnotením tréner deviatakov Jakub Kubiš. ,,Hlavným cieľom bolo posunúť výkonnosť hráčov na vyšší level. Celú sezónu sme na tom tvrdo pracovali, chlapci robili maximum a neustále sa chceli zlepšovať. V tíme bola príkladná tréningová morálka a skvelý teamspirit, čo odzrkadľuje aj to, že sme všetky kľúčové a krízové situácie zvládli a zaslúžene postúpili na MSR. Som veľmi vďačný, že mám možnosť pracovať s tímom hráčov, v ktorom je veľmi veľa talentu, lásky k športu a odhodlania. Celú sezónu sme išli za svojím snom a podarilo sa to, lebo sme vždy boli ochotní urobiť maximum a zdolávať niekedy náročné prekážky. Ale len vtedy sa môžete zlepšovať a byť úspešní."

A s akým cieľom mieria Vlci k vrcholu sezóny? ,,Naším cieľom na MSR je vyhrať. Celú sezónu sme pracovali na tom, aby sme mali víťaznú mentalitu. Urobíme maximum na ceste za naším snom."

Foto: Robo Michalec