Dve percentá z dane pre mladých Vlkov

V našom klube Vlci Žilina - mládež trénuje a pôsobí v rôznych súťažiach viac ako 300 chlapcov a dievčat v 12 tímoch. V neľahkých ekonomických časoch sme aj my zaznamenali zvýšené náklady súvisiace s prevádzkovaním klubu a účasťou na zápasoch, turnajoch či iných podujatiach.

Aj tento rok máte možnosť darovať nám svoje 2% z dane a pomôcť malým hokejistom snívať naďalej ich veľké sny. Nestojí vás to nič a nášmu klubu to pomôže.

  • Ak ste zamestnanec a ročné zúčtovanie vám robí zamestnávateľ, požiadajte ho, aby vám vystavil potvrdenie o zaplatení dane. Stiahnite si tlačivo 2% z dane - formulár Vlci Žilina (na stiahnutie nižšie) a oba vyplnené dokumenty zaneste priamo na daňový úrad alebo ich prineste na sekretariát klubu.
  • Ak si daňové priznanie podávate sami, po jeho vyplnení si vypočítajte 2% z dane príjmov fyzickej osoby. Následne v daňovom priznaní vyplňte kolónky na poukázanie 2% z dane v prospech príjmateľa. Oba vyplnené dokumenty zaneste do 30.4.2023 priamo na daňový úrad alebo ich prineste na sekretariát klubu.
  • Ak ste právnická osoba, po vyplnení daňového priznania si vypočítajte 1% z dane z príjmov právnickej osoby. Ide o maximálnu sumu, ktorú nám môžete takýmto spôsobom darovať. Po jednom percente z dane z príjmov môžete darovať až trom subjektom (v minim. sume 8 €). Vyplňte príslušné kolónky vo vašom daňovom priznaní (IV. časť priznania). Vyplnený dokument zaneste do stanoveného termínu na daňový úrad.

Ďakujeme.

Tlačivo stiahnete tu:  2% z dane - formulár Vlci Žilina

ÚDAJE O KLUBE POTREBNÉ PRE POUKÁZANIE 2% Z DANE (pre právnické osoby a SZČO):

IČO: 42219736 

Právna forma: Občianske združenie

Názov: Hokejový klub Žilina, o.z.

Ulica: Športová 565/5

Mesto: Žilina

PSČ: 01001